Onze werkwijze

Bij Nursing In Motion kan iedere cliënt rekenen op professionele hulp, zorg en begeleiding op vaste of fluctuerende tijden. Nursing in Motion houdt door middel van haar missie de kwaliteit in stand.

Wij maken het mogelijk dat u nog thuis kunt blijven wonen, ook als er specialistische zorg geboden moet worden. Wij houden nauw contact met uw (huis)arts of specialistisch behandelaar en er wordt een behandelplan opgesteld die geregeld wordt geëvalueerd.

Onze samenwerking begint met een intakegesprek, deze is geheel vrijblijvend en kosteloos. Dit is nodig om de medische en verpleegkundige zaken op een rijtje te zetten. Ook willen wij weten wat uw verwachtingen en wensen zijn van de samenwerking met Nursing In Motion.

Al uw gegevens uit het intakegesprek worden bijgehouden in uw persoonlijk dossier. Hierin staat een zorgleefplan. Wij houden bij welke doelen we willen behalen en de manier waarop wij u daarbij kunnen helpen. Tijdens een zorgevaluatie worden de doelen besproken en gekeken naar uw aansluitingen op uw wensen. Indien nodig worden er nieuwe afspraken gemaakt.

Als er klachten zijn lossen wij deze samen op en streven wij ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kunt u een klacht indienen. Wij staan aangeschreven bij het klachtenportaal zorg.
Zie hier voor meer informatie.